123456789

Tidigare uppdragsgivare.

I bokstavsordning

Afasiförbundet
Alma Folkhögskola
Biodlarna Stockholm
Birkagårdens folkhögskola
Centerstudenter
Dans På Röda
FUF – föreningen för Utvecklingsfrågor
Förbundet Vi Unga
Global Youth Network
Grön Ungdom
Gröna Studenter
Gunnarssons konditori
Hjärna Tillsammans
Ideell Arena
IOGT-NTO
KFUM Sverige
Liberalerna
LRF
LRF Ungdomen
LSU Sveriges Ungdomsorganisationer
Länsbildningsförbundet Sörmland
Maktsalongen
Makttrampolinen, Europaparlamentet
Makten är din
Makten över Musiken
Marks Kommun
Miljöpartiet de Gröna
Orienteringsförbundet
RFSL Ungdom
Rädda Barnens Ungdomsförbund
Rättviseförmedlingen
SCUF
Signahl AB
SSU
Sveriges elevråd-SVEA
Sverige elevråd VÄST
Stiftelsen Konung Gustaf V:s 90-årsfond
Studieförbundet Vuxenskola förbundet
Studieförbundet Vuxenskolan Jönköping
Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm
UNF
Unga Allergiker
Ungdomens hus Fittja
Utvecklingsbyrån STHLM
Vi Unga Stockholm
Växjö kommun

Tidslinje.

2018

Grundaren Josephine Bladh var tillförordnad chef för KFUM Bromma. Andra omgången av programmet Makttrampolinen på uppdrag av Europaparlamentet fortsatte.

2017
juli-december

Makttrampolinens andra omgång påbörjades. 

januari-juni

Grundaren Josephine Bladh var tillförordnad chef för Rättviseförmedlingen. Programmet Makttrampolinen på uppdrag av Europaparlamentet fortsatte.

2016
juli-december

Vi samordnade KFUM Sveriges strategiarbete. Vi lanserade Makttrampolinen och genomförde programmets första kick-off. Vi tog oss an flera processledningsuppdrag och föreläsningar i månaden. Nytt var en global målgrupp och att ha tagit uppdrag på engelska. Vi utökade teamet i företaget.

januari-juni

Grundaren Josephine Bladh var tillförordnad chef för RFSL Ungdom. Vi konceptutvecklade Makttrampolinen på uppdrag av Europaparlamentet. Vi arbetade för och med Studieförbundet Vuxenskolans grundorganisationer. Nytt var fler handledningsuppdrag för ledare och chefer.

Företaget ombildades till aktiebolag.

2015
september-december

Företaget grundades och byggs upp. Vi projektledde ett initiativ i Norra Botkyrka med dans, feminism och folkbildning. 21 processledningsuppdrag och föreläsningar. Nytt var föreläsningen “Min engagemangsresa, vilken är din?”.

 

2010-2015
Grundare Josephine Bladh.

Josephine arbetade som förbundssekreterare för Förbundet Vi Unga och verksamhetsutvecklare på Studieförbundet Vuxenskolan. Under 2014 var hon lärare för Alma-akademin, en unik spetsutbildning för unga ledare i civilsamhället. Vid sidan av anställningarna genomfördes processledningsuppdrag och konceptutvecklingen av valambassadörsutbildningarna för LSU och Makten är din.

2004-2009
Grundare Josephine Bladh.

Josephine engagerade sig för ungdomsrörelsen i Kronobergs län genom elevråd och ungdomsråd. Flyttade till Stockholm för att förverkliga drömmen om att skapa en bättre och mer demokratisk skola genom att vara heltidsarvoderad förbundsordförande för Sveriges elevråd-SVEA. Josephine hade också flertalet andra uppdrag inom Sveriges ungdomsorganisationer.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.