123456789
Processledning.

Vi lyssnar på era behov och önskemål som vi sedan omvandlar till ett skräddarsytt upplägg. Vi genomför en interaktiv och normkritisk process, baserad på värderingar och med en stor dos energi.

En av våra nöjda uppdragsgivare: LSU

Boka

Föreläsning.

Vi föreläser för att skapa engagemang eller höja kunskapen inom ett ämne, så som chefskap, normkritik, stress, engagemang, värdebaserat ledarskap och förtroendevalda.

En av våra nöjda uppdragsgivare: Orienteringsförbundet

Boka

Handledning chefer.

Vi utvecklar dig som chef genom personliga och reflekterande samtal om ditt chefskap och värderingar. Det kan vara enstaka träffar eller ses vi kontinuerligt under längre tid. 

En av våra nöjda uppdragsgivare: Chef för Gunnarssons konditori

Boka

Handledning ledare.

Vi utvecklar dig som ledare genom personliga och reflekterande samtal om ditt ledarskap och värderingar. Det kan vara enstaka träffar eller ses vi kontinuerligt under längre tid.

En av våra nöjda uppdragsgivare: Förbundsordförande, Fältbiologerna

Boka

Interim chef.

Vi går in som tillfällig chef när ni rekryterar en ny. Vi kan också gå in som tillfällig chef när ni söker någon som kan stå för och vara det chefskap ni behöver just nu.

En av våra nöjda uppdragsgivare: RFSL Ungdom

Boka

 

Strategiarbete.

Vi samordnar och leder processer för att ta fram långsiktiga strategier. Som kortare konsultuppdrag – eller så följer vi er under en längre tid.

En av våra nöjda uppdragsgivare: KFUM Sverige

Boka

 

Värderingsarbete.

Vi stöttar ledningsgrupper att sätta ord på sina värderingar och axla ett samhällsansvar. Vi skapar metoder för att leva som en lär.

En av våra nöjda uppdragsgivare: Studieförbundet Vuxenskolan

Boka
 

Konceptutveckling.

Vi konceputvecklar er idé, från ax till limpa. Det kan vara en idé om ett utbildningsprogram, projekt, arrangemang eller annat.

En av våra nöjda uppdragsgivare: Makttrampolinen

Boka

Hur genomför vi uppdrag? Läs mer om vår metodik.

01
Boka oss.

Vi behöver veta syftet och behovet med uppdraget. Vilka är ni, vilka utmaningar och styrkor har ni? Vilken effekt vill ni uppnå inom en månad, ett år, tio år? Om ni inte vet svaren så hjälper vi er med det. Mejla bam@josephinebladh.se för frågor eller bokning.

02
Skräddarsytt upplägg.

Vi skräddarsyr alla uppdrag utifrån det formulerade syftet, effekten och målgruppen. Det kan vara ett kortare uppdrag – en punktinsats på en timme, dag eller en helg. Eller så följer vi er under längre tid – flera tillfällen, en termin eller flera år.

03
Metodik.

Vi använder en beprövad metodik som är interaktiv och normkritisk, baserad på värderingar och med en stor dos energi. Vi har ett systematiskt före-, under- och efterarbete.

04
Pris.

Vi använder en solidarisk prissättning. Det betyder att de uppdragsgivare som har mer resurser betalar lite mer, medan de som har mindre resurser betalar mindre.

UPPDRAGSGIVARE BERÄTTAR

Konceptutveckling för Makten är din – valambassadörsutbildning.

Josephine är en av de mest professionella personer jag har arbetat med. Hon ledde konceptutvecklingen, från start till mål. Hon har en särskild förmåga att “peppa” och engagera, samtidigt som hon har stenkoll på läget. Den förmågan genomsyrade arbetet såväl inför, under och efter genomförda utbildningar. Hon är rolig och var härlig att ha omkring sig under kampanjen. Hon är rak och tydlig i sin kommunikation och kunde på ett enkelt sätt både förstå och anpassa sig till den kampanj vi drev.

Alexandra Urisman Otto, LSU – Sveriges Ungdomsorganisationer 

1

Konceptutveckling för Makttrampolinen.

Josephine är driven och inspirerande att arbeta tillsammans med. Hon tar sitt arbete på stort allvar och är duktig på att förankra och lyssna in. En ödmjuk och mycket kompetent person som jag varmt rekommenderar.

Linnéa Engström, Europaparlamentariker

2

Handledning ledare.

När jag tvivlat har Josephine fått mig säker. Genom att peka på det jag sagt eller gjort. Hon har byggt en otroligt stark värdegrund hos mig och ingett stort förtroende.

Johan Andersson, Vice förbundsordförande Fältbiologerna

3

Processledning strategidag SSU:s kommunikationsteam.

Rekommenderar Josephine till alla som behöver en rutinerad processledare för att komma vidare med strategifrågor och jobba ihop en grupp. Hon är bra på att förstå komplexa frågeställningar och få grupper att utvecklas. Kombinerat med inkluderande, roliga metoder.

Sofia Brändström, kommunikationschef SSU

4

Interim chef RFSL Ungdom.

Josephine kom till oss som tillförordnad verksamhetschef i en tid av ovisshet på kansliet. Hon fick oss att bli stabilare och starkare, på grund av hennes insiktsfulla, coachande ledarskap. Josephine är superkompetent och härlig som chef!

Frank Berglund, förbundsordförande RFSL Ungdom

5

Styrelse- och personalkonferens Studieförbundet Vuxenskolan Väst.

Josephine Bladh var vår processledare och jag har nog aldrig varit på en planeringskonferens där vi både diskuterat strategiska- och strukturfrågor på ett sånt engagerande sätt. Vilken Tjej! Vilken energi!

Carina Andersson, vice ordförande SV Väst

6

TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE

Makttrampolinen
KFUM
Studieförbundet Vuxenskolan
Signahl AB
RFSL Ungdom
Se alla tidigare uppdragsgivare

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.